Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Login
Sluiten
kookmodus
Wentelteefjes met Cécémel
Stap 1 van 2

Meng de geklutste eieren met de Cécémel en de vanillesuiker. Laat de boter in een pan smelten. Haal een snee brood volledig door het beslag. Wanneer de boter knispert, leg je het brood in de pan. Bak langs beide kanten.

Stap 2 van 2

Serveer de wentelteefjes op een bord en bestrooi met bloemsuiker. Laat niet koud worden!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Wentelteefjes met Cécémel Wentelteefjes met Cécémel
Recept
Cécémel

Wentelteefjes met Cécémel

Cécémel De Enige Echte

Dit recept werd gemaakt met Cécémel De Enige Echte

Meer info over dit product Sluiten
4.3333 5
Vieruurtje
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 0,5
    l Cécémel De Enige Echte
  • 2
    eieren (geklutst)
  • 1
    zakje vanillesuiker
  • 8
    sneetjes brood (oud)
  • 25
    g boter
  • 30
    g bloemsuiker
  1. Meng de geklutste eieren met de Cécémel en de vanillesuiker. Laat de boter in een pan smelten. Haal een snee brood volledig door het beslag. Wanneer de boter knispert, leg je het brood in de pan. Bak langs beide kanten.

  2. Serveer de wentelteefjes op een bord en bestrooi met bloemsuiker. Laat niet koud worden!

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Vieruurtje | 15 minuten

Recept
Cécémel
Sinaasappelcake met Cécémel-glazuur

Vieruurtje | 60 minuten

Recept
Campina
Frambozenquiche (Clafoutis)

Vieruurtje | 10 minuten

Recept
Campina
Heerlijk warme drankjes

Vieruurtje | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.